Pssst! ada tips untuk malam jumaat dan malam pertama wajib dikongsi

.

 malam jumaat dan malam pertama?cabut apa entah wakaka


MALAM pertama apa lagi malam jumaat adalah satu cabaran yang memanaskan jika pasangan berkenaan tidak berpengalaman berasmara. Jika pasangan wanita selama ini menyimpan kesuciannya untuk jejaka idaman, pasti malam pertama memberi makna kepadanya apabila dapat memberi anugerah yang sangat bernilai itu kepada pasangannya dan mereka mengecapi gelora malam berkenaan.

Namun, perlu diingatkan kepada wanita supaya tidak perlu takut dengan pelayaran malam pertama kerana ia akan memberi tekanan kepada dirinya dan juga pasangan. Sebaik-baiknya, mereka melayani dengan mengikut gerak hati dan memberi kerjasama kepada pasangan supaya sentuhan malam pertama berjalan lancar.

Seseorang wanita juga perlu bersabar jika tidak disentuh pada malam pertama kerana mungkin pasangan mereka masih dalam peringkat menyesuaikan diri atau terasa letih dan lesu selepas proses perkahwinan. Lebih-lebih lagi si lelaki harus membantu membersihkan pinggan mangkuk dan sebagainya.

Jika keadaan mengizinkan, hubungan keintiman seksual dilakukan dan sentuhan malam pertama akan berlaku, tetapi pasangan wanita perlu tahu fungsinya apabila pasangan mereka mendekati dan mula menyentuh tubuh sambil melucutkan pakaiannya sehelai demi sehelai. 

Oke, demikianlah mukaddimah yang panjang lebar berbalik kita pada tipsnya, sama-sama kita pelajari dengan ikhlas dan tawadduk....

 Tips

1. Bila berbunyi azan maghrib bawak-bawak la pergi ke surau/masjid terdekat jangan lupa bawak surah yasin sekali tu penting

2. Jangan sesekali memasang lagu wondergirls kuat-kuat, apa lagi lagu girls generation waima lagu justin bieber kerana ia boleh mengganggu persekitaran yang mapan dengan pencemaran bunyi lebih-lebih lagi jika anda yang karok

3. Banyak-banyakkanlah berbuat baik di malam jumaat dengan menziarahi sanak saudara dan rakan taulan sambil menonton pelbagai rancangan hantu dan seram.

 4. Banyakkanlah meminum air kosong lebih afdal jika 8 gelas sehari (yang ni hari lain pom boleh)

5.jangan lewat tido..psst! nanti ganggu jiran sebelah ehem-ehem wakakaka

6. Gosok gigi dahulu sebelum tido takut-takut ada terlekat lagi cebisan dan sisa-sisa lollipop yang dibeli dipasar malam tadi.

7. buatlah sesuka hati anda oleh kerana ini tips malam jumaat penulis lantak la penulis nak buat apa ye dak?

8. Sebelum tidur layanlah gelanggang raja lawak musim ke 5 dari minggu 1, minggu 2, minggu 3 , minggu 4 serta minggu ke 5 sambil layan nazdmi, R2, leman dan pukaw mengarut ditemani johan rajalawak dan zizan rajalawak tanpa juliana evans.

9. Bukak tv1 tengok forum perdana ehwal islam, bukak tv3 tengok hantu cun, layan lak 8tv nanti tengok oblivious sebahagian dari tips malam jumaat yang bosan.

Sebenarnya semua ini boleh dilakukan tak kira malam jumaat atau tidak tetapi kerana malam ini adalah malam jumaat amat sesuailah diberi nama tips malam jumaat dan malam pertama selepas hari khamis


ini tips malam jumaat penulis bagaimana pula dengan anda?

anda fikir anda tertifu-tifu-tifu?anda fikir sekali lagi..
assalamualaikum...


polis sentri: mukaddimah adalah copy paste semata-mata kerana penulis tidak mempunyai pengalaman yang jitu dalam penulisan sedemikian






17 ada idea nak komen:

Nurul Atiqah berkata... Reply To This Comment

hahaha..bgus ini punye entry...saye suka tip malam jumaat..smbil layan raja lawak...layann...minum air masak bnyk2..bagus untuk kesihata.:)

yusenze berkata... Reply To This Comment

tips tops.. hahha..
bagos2.. bila nak praktik agaknya.. kui2..

Cikya berkata... Reply To This Comment

malam jumaat layan notes, esok xm midsem.. ^^'

chii berkata... Reply To This Comment

n3 malam jumaat eh..ehehe..mcm penah terbaca gak sblm ni..btw..nice sharing

zulkbo berkata... Reply To This Comment

salam..
ermmm..tip berguna nih
tapi saya tak kira malam
apa pun..layan je..he he

nurayunni berkata... Reply To This Comment

haha..mlm tue tido dengan nikmatnye..

NuR 'aQiLaH berkata... Reply To This Comment

<-- mlm jumaat baca yasin....









;p

нαηιмQαтяυηηα∂α berkata... Reply To This Comment

malam jumaat layan oblivious.. best.. hehehe..

aried berkata... Reply To This Comment

blom ada pngalman g..huhuhu.. cam agak gabra la plak..hehehe

ezany berkata... Reply To This Comment

kalo malam pertama isteri dtg bulan camne plak.. ekeke..

ahfat berkata... Reply To This Comment

hehehehehehehe. macam macam

Miaainis berkata... Reply To This Comment

huhu... tgah syok baca muqaddimah, tetibe potong lak haiii baru ngat nk mik tipss ngatkn dh bepengalaman..ahaksss just kidding!

good_boy berkata... Reply To This Comment

ahahaha..lom kawin...

amer_hoosynie berkata... Reply To This Comment

adui la.... =D

Abu berkata... Reply To This Comment

tunggu jer malam jumaat minggu seterusnya..wakakakakak@ezany

matcargo berkata... Reply To This Comment

huhuuhu aku ingat cerita panas malam jumaat tu... hahahaha

si pendek dan moody berkata... Reply To This Comment

kah kah kah kelakar pulak bila baca tips minum air tu, sabar aje kan.

haha jangan tidur lewat supaya tak ganggu jiran sebelah ehem ehem, kah kah kah

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...