Ads Top

Yamaha Malaysia Lancarkan Iklan Yamaha LC150 FI Sebagai Simbolik Pelancaran Pada Ogos 2015 untuk Pasaran Malaysia


Dikhabarkan bahawa Hong Leong Yamaha Malaysia akan melancarkan Yamaha LC 150 Fuel Injection  (FI) pada bulan Ogos 2015 nanti.Setelah melakukan beberapa road show untuk test ride.





Maka mereka telah menerbitkan sebuah iklan ringkas sebagai bibit-bibit menuju hari pelancarannya nanti.




Artikel Berkaitan : Yamaha LC150FI Specs


anda fikir anda tahu Yamaha Malaysia Lancarkan Iklan Yamaha LC150 FI Sebagai Simbolik Pelancaran Pada Ogos 2015 untuk Pasaran Malaysia ?

anda fikir sekali lagi....

Assalamualaikum...

Tiada ulasan:

Semua komentar adalah tanggungjawab pemberi komentar sendiri sebarang komen yang melanggar tatasusila dan melanggar segala polisi kemanusiaan di internet adalah tanggungjawab pemberi komentar itu sendiri

Dikuasakan oleh Blogger.