Header Ads

Sebuah Lukisan Sundal Dari Kartunis Dee Menghina Kelantan


Prejudis, hasad dan iri hati. Bila ketiga-tiga adunan ini dicampur sebati sehingga "gadik" dan diuli dalam mangkuk seperti Dee dan dijadikan puri maka wujudlah suatu karya yang kononnya sebagai sarcasm tetapi sebenarnya merupakan salah satu campuran ammonia yang sedia wujud ketika bendalir darah melalui ginjal sehingga keluar pada tandas-tandas yang berharga 30 sen sekali masuk.

Meskipun gua sudah google siapakah sebenarnya pelukis yang bernama Dee ni, mungkin pondan yang selalu bergelek ketika minggu setiausaha atau dee mana. Namun karya yang di anggapnya sebagai 'pencium bontot' kerajaan kerana tidak senang dengan negeri kelantan yang mampu bernaung sendiri tanpa sebarang duit haram kerajaan maka golongan ini mula menghasilkan karya lah sangat.

Apa yang kurang sedak dan knorr pasti sedapnya adalah makhluk dan mangkuk Dee ini mengaitkan dengan the red warriors pasukan bola sepak kelantan.

 Sepaptutnya Sundal bukan Sendal

Mohon Dee bunuh diri jika tidak mahu memohon maaf kepada rakyat kelantan yang terasa.anda fikir anda tahu Sebuah Lukisan Sundal Dari Kartunis Dee Menghina Kelantan ? anda fikir sekali lagi...

assalamualaikum...

1 ulasan:

  1. Org kelangan mmg pukimak pun. kau pun barua cam org kelantan puki

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.