Header Ads

Disclaimer


Segala penulisan & posting adalah hasil kajian serta rujukan yang telah diolah pemahaman & struktur penyampaian dari pemilik Blog Belangtarung.com. Segala review/pandangan dan perkongsian artikel-artikel di dalam blog ini adalah pandangan penulis semata-mata tiada sebarang unsur serangan/menjatuhkan terhadap individu/pihak jika terdapat pandangan 'ikhlas & jujur' negatif dari penulis. Segala pandangan penulis yang disiarkan boleh berubah-rubah.

Sebarang Rujukan Dari Blog Ini WAJIB Di maklumkan Kepada Admin/Penulis

Sebarang Rujukan/Posting Dari Blog Ini Perlu Disertakan Dengan Kredit Link Kembali Ke Blog Ini Bagi Mengelakkan Percanggahan Sumber & Salah Laku Pihak Lain Dengan Posting Asal. 'Screen shot' juga dilarang melainkan keizinan penulis.

Semua material/artikel/gambar (berwatermark belangtarung.com) di dalam blog ini adalah Hak Milik dan Hak Cipta belangtarung.com. Sebarang penggunaan semula dan pengolahan perlu mendapatkan kebenaran penulis. Posting artikel di blog ini dilengkapi dengan aplikasi 'disable right click' bagi menghalang aktiviti 'copy n paste' tanpa credit.

Sebarang Pertanyaan/Pengiklanan/Cadangan

Email: belangtarungdotcom@gmail.com
Fans Page: https://www.facebook.com/belangtarungoriginal/Dikuasakan oleh Blogger.