Kedai Nasi JJ (Kak Wok) Kota Bharu (Cawangan TTDI Jaya Shah Alam)


Shah alam merupakan sebuah perkampungan yang cukop terpencil ketika dahulu, sebelum wujudnya uitm shah alam shah alam merupakan sebuah ladang yang didiami bangsa estet di dalamnya. Lama kelamaan shah alam mula hidup dan kini sudah setanding dengan pekan alabama di amerika syarikat.

Ditambah pula dengan siapnya hospital shah alam nanti segala sosio-ekonomi bangsa shah alam akan lebih maju dan seiring malaysia yang berhasrat ingin mencapai wawasan 2020 yang dongengnya ada jet ala ala cerita oblivion di ruang angkasanya.

Sehubungan itu juga wujud pelbagai mall dan shopping complex yang menjadi syurga membeli rakyat shah alam yang majoriti dan rata ritinya adalah pemastautin dari seluruh malaysia. Dari uptown seksyen 24 hinggalah space u8 di seksyen u8.

Seharian berjalan bershopping serta membeli belah akan menghilangkan beberapa kalori yang sekian lama tersimpan di kocek-kocek perut dan sebahagian selulit yang ada. Dalam maysiarakat yang berbilang kolesterol, menambah kalori di shah alam tidaklah menjadi sesukar rakyat dalam cerita croods mencari penempatan baru.

Jika datang ke space u8 kerana ingin melihat sequel fast & furious ataupun the amazing spiderman, semasa itu perut anda sudah ala-ala bob marley menyanyikan lagu reggae hayate, don't worry be happy, ttdi jaya shah alam menjanjikan makanan unik dan rare lagi berpatutan.

Salah satunya kedai nasi jj (ala-ala kak wok kota bharu)...cawangan dari nasi jj kak wok belakang sekolah zainab jalan telipot kota bharu kelantan.



Dengan berkonsepkan layan diri (order-amik air-bayar kaunter) nasi ala-ala kak wok ini menjanjikan kepuasan serta kerinduan kepada peminat setia nasi kak wok kota bharu kelantan. Malah bagi mereka yang ingin mencuba hidangan baru juga boleh menjadikan kedai nasi jj (kak wok) sebagai permulaan. Bagi yang selalu mengutuk kelantan juga boleh merasai kelainan dari kedai nasi berlauk yang biasa, tak ape makan saja selagi orang tak tahu anda keyboard warrior di facebook selagi tu anda boleh makan dengan aman dan tidak akan diketuk dengan kuali panas.





Kelainan pada nasi berlauk ayam goreng yang lain adalah lauknya yang di goreng halus, berketul-ketul dan garing. Jika mengikut hukum sains, semakin kecil bende semakin luar permukaannya berkadaran dengan isipadu. Oleh itu, ayam cepat di goreng dalam kuantiti banyak dan garing krup krup.



Sebungkus nasi berlauk berherga RM 4.50 (ketika post ini ditaip) dan pelbagai jenis air sekitar 50 sen hingga RM 2.00 (tertakluk pada harga semasa).



Lokasi selepas shell ttdi jaya dan menghala ke arah pace u8. Rujuk gambarajah. Guna henfon/tab canggih-canggih search google maps/waze Jalan Opera H U21/H. Kedai adalah di penjuru sekali.



Cawangan 
Kepesatan akan pelanggan telah membuatkan kedai nasi kak wok JJ mula mengembangkan perniagaan di Jalan Kangkung berhampiran Speedmart dan Kedai Aida Seksyen 24 Shah Alam





*post ini tidak mendapat sebarang tajaan sebungkus nasi kak wok atau segelas air bandung hijau.


anda fikir anda tahu Kedai Nasi JJ (Kak Wok) Kota Bharu (Cawangan TTDI Jaya Shah Alam) ?

anda fikir sekali lagi..

assalamualaikum...

8 ada idea nak komen:

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

chaplet  chapman  chapmen  chapped  chappie  chapter  charade  charged.

hackney  hacksaw  hadarim  haddest  haddock  hadiths  hadjees  hadrons.
gait     gala     gale     gall     gals     gama     gamb    
game.

Also visit my website; radioguadalete.fm ()

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Either at the second article or on the following page will be the sales letter that is
exactly what they wanted. Why do you want to earn extra money through
a medium such as the internet. Information on how to start a
blog and make money should be useful.

Feel free to visit my website quick and easy ways to make money (85.214.111.134)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so
I guess I'll just sum it up what I wrote and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I too am an aspiring blog blogger but I'm still new to the whole thing.
Do you have any tips for rookie blog writers? I'd certainly appreciate it.


Have a look at my web-site; nutratone plus all natural (pandaplus.biz)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Hello there, You've done an incredible job.
I'll definitely digg it and personally recommend to my friends.
I am sure they'll be benefited from this web site.


Visit my web page :: www.examiner.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any tips?


my web page: home improvement diy (http://www.homeimprovementdaily.com)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this website is truly good.


My homepage; healthy diet plans

Najib Ariyan berkata... Reply To This Comment

boleh tanya... hospital yg dicadangkan tu dah dimulakan ke pembinaannya?? ke belum ada apa apa tanda?

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Hospital Shah Alam kat Sek 7 tu dah siap Najib. Tunggu bukak je, maybe tahun depan 2015 kot..@Najib Ariyan

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...