Cara Download Mp3 Dari Youtube

Mula-mula anda perlu :

Cari 'youtube to mp3' kat google

Senang cerita la, anda cari url http://www.youtube-mp3.org/ 

dan keluar macam ini

Oleh hal yang demikian, anda ke youtube pula :

 carilah video yang anda ingin mp3kan.lebih afdal kalo yg ade lirik


Kemudian anda perlu buat ggini;


ambil dia punya url code, atau nak senang amik yang kat atas address tu

Selepas kepada kemudian:

 Kembali kepada website tadi dan paste link tersebut dalam kotak yang tertera

Lagi kepada kemudian, jadilah koko krunch eh silap..leh la anda donlod file tersebut yang sudah di convert mp3.Selamat mencuba! Ewah dah macam alam ria cuti sekolah pulak

 Ewahh..sedap pulak lagu neon trees ni.Mohon kalian semua donlod la lagu nasyid ke ngaji ke bulan ramadan ni.Ciao yun fatto



anda fikir anda tahu Cara Download Mp3 Dari Youtube ? anda fikir sekali lagi..

assalamualaikum

1 ada idea nak komen:

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Kenapa tak boleh?

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...