Tanda-tanda Pasangan Anda Nak Mintak Talak, Putus, Clash, Break-Up, Pergi Mampos dan .....






1. Malas angkat telefon..Pape hal asyik cakap malas, malas, malasss jer..

2. Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..kalah YB.

3. Sudah pandai bergurau secara kasar dan menyakitkan hati.

4. Mula menggelakkan diri dari bejumpa.

5. Dia dah tak kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus.

6. Bila dah janji date, tapi lupa nak datang..alasan lapuk diberi..lupa larr..tertido.

7. Apa kita buat dah tak betul dimata dia.

8. Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan.

9. Taip sms pun pendek2 je.

10. Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘errrmmm..” jer.

11. Bagi alasan.. “awak nie terlalu baik untuk saya..saya tak layak untuk awak..”..masa ngorat kita dulu xde pulak timbul hal tu.

12. Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak.busy.

13. Dah jumpa parent pun alasan banyak, nak cakap hal “kahwin”..?? Insyallah kalau de jodoh. kejap jer dia tuka topic.

14. Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita.

15. Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu.

16. Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’.

17. Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang.

18. Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp sekarang dah terbalik.

19. Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas.





4 ada idea nak komen:

APi berkata... Reply To This Comment

20. kita putus

Picoz Shupalula. berkata... Reply To This Comment

21. tak jujur.

nienaryonie berkata... Reply To This Comment

cinta = unpreditable

Azura2012 berkata... Reply To This Comment

partner u ke bro? ekekeke

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...