Alasan Tipikal Kenapa Gadis-Gadis dan Cikaro-Cikaro Meminati Manchester United

Mari kita tanya mereka:


"Comel dan kiut serta chihuahuanya chicarito ni rasa macam nak geget je.Dia geget x?"

Faktor ini memang sudah tidak dapat dinafikan bagi kaum perempuan.Point utama bagi mereka adalah kekiutan dan kehenseman pemain itu nasib baik lah siaran bola paling popular di dunia adalah Barclay Premier League (England) itu belum diorang layan lagi mat-mat kacak dari itali.Sabo je lah.


 awek m.u mane entah dalam private jet hehe

"Wah, malam ni nak ikut boyfren i tengok manchester main la.Tapi manchester tu apa? Kuih ke?"

Ini lagi satu.Walaupun tidak tahu apa-apa pasal bola.Oleh kerana nak sangat keluar ngan boifren/boyafren ikut saje lah.Dan-dan sahaja minat manchester united walaupun malam tu hanya satu sahaja game.Manchester united vs manchester city.Janji ikut boifren dah jadi fan M.U

"Boyfren i kipas-susah-mati MU, jadi i kena la ikut dia..kan kan kan kan"

Jika bukan faktor angin timur laut masakan pokok kelapa di pantai timur meliuk-liuk, begitulah juga bagi situasi ini.Jika dibelek kamus dewan versi tebal 3 inchi mereka mengklasifikasikan sebagai LALANG.Mungkin kalau clash dengan fan Manchester united dan boifren baru adalah fan Dinamo Kiev, mungkin dinamo kiev lah dia minat.

"i fan manchester united la.." (sambil search di internet kedudukan semasa manchester)

Ini juga salah satu alasan tertinggi, baru tengok kedudukan liga satu malam meskipun sudah nak abis season dan mengaku jadi fan.Entah-entah season depan arsenal lak no 1 baru la aku dapat seorang fan arsenal perempuan kehkehkeh.



Itulah alasan dan mengapa manchester united mempunyai bilangan penyokong dikalangan perempuan, wanita, gadis serta cikaroo.Jadi jika ada disekeliling kita cikaroo-cikaroo yang pakai jersi manchester united dan menyatakan bahawa dia seorang fan manchester united tegar ataupun tidak dan tidak mengucapkan ayat-ayat diatas itu memang 'rare'.

kenapa fokuskan manchester united sahaja? Kerana ramai poser dari kalangan wanita

..dan jika ada yang ingin berkongsi ungkapan lain selain ungkapan familiar di atas boleh ulasnya di bawah atau mungkin di fans pages dan twitter di sebelah.




anda fikir anda tahu Jawapan Tipikal Bila Gadis dan Cikaroo Meminati Manchester United?anda fikir sekali lagi...


assalamualaikum....

15 ada idea nak komen:

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...