Alasan Tipikal Kenapa Gadis-Gadis dan Cikaro-Cikaro Meminati Manchester United

Mari kita tanya mereka:


"Comel dan kiut serta chihuahuanya chicarito ni rasa macam nak geget je.Dia geget x?"

Faktor ini memang sudah tidak dapat dinafikan bagi kaum perempuan.Point utama bagi mereka adalah kekiutan dan kehenseman pemain itu nasib baik lah siaran bola paling popular di dunia adalah Barclay Premier League (England) itu belum diorang layan lagi mat-mat kacak dari itali.Sabo je lah.


 awek m.u mane entah dalam private jet hehe

"Wah, malam ni nak ikut boyfren i tengok manchester main la.Tapi manchester tu apa? Kuih ke?"

Ini lagi satu.Walaupun tidak tahu apa-apa pasal bola.Oleh kerana nak sangat keluar ngan boifren/boyafren ikut saje lah.Dan-dan sahaja minat manchester united walaupun malam tu hanya satu sahaja game.Manchester united vs manchester city.Janji ikut boifren dah jadi fan M.U

"Boyfren i kipas-susah-mati MU, jadi i kena la ikut dia..kan kan kan kan"

Jika bukan faktor angin timur laut masakan pokok kelapa di pantai timur meliuk-liuk, begitulah juga bagi situasi ini.Jika dibelek kamus dewan versi tebal 3 inchi mereka mengklasifikasikan sebagai LALANG.Mungkin kalau clash dengan fan Manchester united dan boifren baru adalah fan Dinamo Kiev, mungkin dinamo kiev lah dia minat.

"i fan manchester united la.." (sambil search di internet kedudukan semasa manchester)

Ini juga salah satu alasan tertinggi, baru tengok kedudukan liga satu malam meskipun sudah nak abis season dan mengaku jadi fan.Entah-entah season depan arsenal lak no 1 baru la aku dapat seorang fan arsenal perempuan kehkehkeh.



Itulah alasan dan mengapa manchester united mempunyai bilangan penyokong dikalangan perempuan, wanita, gadis serta cikaroo.Jadi jika ada disekeliling kita cikaroo-cikaroo yang pakai jersi manchester united dan menyatakan bahawa dia seorang fan manchester united tegar ataupun tidak dan tidak mengucapkan ayat-ayat diatas itu memang 'rare'.

kenapa fokuskan manchester united sahaja? Kerana ramai poser dari kalangan wanita

..dan jika ada yang ingin berkongsi ungkapan lain selain ungkapan familiar di atas boleh ulasnya di bawah atau mungkin di fans pages dan twitter di sebelah.




anda fikir anda tahu Jawapan Tipikal Bila Gadis dan Cikaroo Meminati Manchester United?anda fikir sekali lagi...


assalamualaikum....

15 ada idea nak komen:

Picoz Shupalula. berkata... Reply To This Comment

dok minat belake

Spongebob Tercekik berkata... Reply To This Comment

suka m.u sebab awek dalam gambar atas tu pakai baju m.u

mata celik berkata... Reply To This Comment

gilo bola sampai waktu smayang pun tak dihirau kan.... smayang jumaat... jauh sekali.... membuta di tengahari sebab letih berjaga sampai pagi......

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

cuba perhatikan lambang MU ader aper....... sendiri mau ingatlaa.....

zikron berkata... Reply To This Comment

glory glory man united..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

m.u tu kan setan..nak sokong watpe.
booooooooo emyu

Terbakor berkata... Reply To This Comment

tu lum lagi siaran liga afrika lagi.. mau cikaro2 juling mate.. tah ape syok sgt kt nigga tu tak tau lah

Model Busana Muslim berkata... Reply To This Comment

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

aku sokong manutd sbb style maen dorang. nak tgk bola pun susah, kecoh ar

pilotHans berkata... Reply To This Comment

haha...mmg nice laa...mmg ramai gal poser..lol...i feel u bro....i know as an man u fan u dont appriciate lalangs..haha...

for me...same as chelsea....dulu2 tibe2 ramai jer fans chelsea..now makin kurang sket sbb performance tak menentu...ntah2 tibe ramai jadik fan CT plak..huhu...lol..

same as Italy..aku ingat lagi b4 2006 ade laa sket minat italy tue pun sbb kate player handsome..menang jer wc yg ke 4 tue trus ramai plak fans italy time euro 2008 n WC2010..after that now kurang balik..

pada lalang2 di sana ...i just can LOL..pada yg ckp lambang mu ape2 jadah2..i also just can say LOL...aku fan chelsea pun xpertikai lambang dia camner...

as u grow old u notice that having real friends are cool rather then having a lot of friends..same as "fans" ..to a club, real fans are cool compared to poser that change now n then..

peace..

p/s yg lain2 after this comment laa berhemah sket..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

aku kipas susah mati chelsea...hubby plak liverpool...ader aku kesah dier meraung player liverpool masuk chelsea?..hahahaha...aku ader knl sorang pompuan kipas susah mati arsenal...tapi umo dier da dkt 70 kot..huhuhu

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Selamanya HARIMAU MALAYA! Hehehe...

Aku Fan MU berkata... Reply To This Comment

Aku pun minat MU gak hahaha.. Tapi, bini aku tak minat pun macam cikaro kat atas tu.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Mu is the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jllxanx _ berkata... Reply To This Comment

chelsea #tetibe

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...