Kedudukan (Ranking) Kelantan FA a.k.a The Red Warriors Dalam Kedudukan Kelab-Kelab Dunia 2011

akreditasi: IFFHS

barang diingat racing santander dan real zaragoza bermain untuk liga divisyen pertama spain, La Liga.sebab tu lah banyak team malaysia tidak berpuas hati dengan the red warriors ape lagi lembu di cucuk idung bolasepak malaysia iaitu FAMville....












                                         






Latest Ranking : IFHHS

11 ada idea nak komen:

eddie berkata... Reply To This Comment

Terbaeeekkk la set2 kito...Gomo Klate Gomo!!!!

pilot yohan berkata... Reply To This Comment

fuh, ranking smpi dkt2 ngan racing santander n real zaragoza tue..not bad at all! ni ranking dr mane? nice....kire from all the football clubs in the world laa kan...niceee

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

kan baguz kalu ada friendly lawan kelab2 gergasi seperti ZARAGOZA

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

siak pecoh puak kito...

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

fam umpama telur busuk,penuh ngan politik bila kelantan naik tan sri anuar musa jadi mangsa i think kelantan still a mlaysian country right? but why discrimination still alive to kelantan and kelantanese?

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

football amatur malaysia(fam)lebih rela segala piala bola sepak di malaysia di bawa ke singapura dari kelantan yang memenangi piala-piala tersebut, inilah situasi yang ambo nampak itu hari
syabas ji inspektor shahab kelantan, viva kelantan,gomo kelate gomo,kelantan uno de malaysie,ahlan wasallan kelantan,sawadikap khon kelantan sabai di kap!!!!

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

kelantan hebat jak dulu lagi, kini dan selamanya,ambo bangga jadi ore kelantan,kalu gi di semua negaro asian ore respect ko set2 kito dio ore kato kelate biso main bola berbanding ngan pok2 malaysia, kelate biso bak2 agamo, kelate biso bak2 jago bahaso ibundo nyo...kalu hantu wah(hang tuah) idup mesti dio banggo tengok ore melayu kelate, ado jati diri

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

aku tok sir jadi ore malysia, aku nok jadi ore kelate hidop mati hidop mati pun...malaysia kuat wat ngarut marut,politikus tikus-tikus mundok lebih ramai dari manusia bijok panda,aku kecewa sbb apa yang aku nok hak aku di malaysia diabaikan oleh ore2 malysia,kecek jah panda

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

singapore kuat rasuah bola,bola sepak singapura kuat rasuah,rasuah kuat kat bola sepak singapura,halau dia dari malaya,malaya halau dia,dia di halau dari tanah malaya,

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Klantan is biso.....FAM hok bangsat...

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Kawe anok kelate

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...