Header Ads

Kedudukan (Ranking) Kelantan FA a.k.a The Red Warriors Dalam Kedudukan Kelab-Kelab Dunia 2011

akreditasi: IFFHS

barang diingat racing santander dan real zaragoza bermain untuk liga divisyen pertama spain, La Liga.sebab tu lah banyak team malaysia tidak berpuas hati dengan the red warriors ape lagi lembu di cucuk idung bolasepak malaysia iaitu FAMville....












                                         






Latest Ranking : IFHHS

11 ulasan:

  1. Terbaeeekkk la set2 kito...Gomo Klate Gomo!!!!

    BalasPadam
  2. fuh, ranking smpi dkt2 ngan racing santander n real zaragoza tue..not bad at all! ni ranking dr mane? nice....kire from all the football clubs in the world laa kan...niceee

    BalasPadam
  3. kan baguz kalu ada friendly lawan kelab2 gergasi seperti ZARAGOZA

    BalasPadam
  4. siak pecoh puak kito...

    BalasPadam
  5. fam umpama telur busuk,penuh ngan politik bila kelantan naik tan sri anuar musa jadi mangsa i think kelantan still a mlaysian country right? but why discrimination still alive to kelantan and kelantanese?

    BalasPadam
  6. football amatur malaysia(fam)lebih rela segala piala bola sepak di malaysia di bawa ke singapura dari kelantan yang memenangi piala-piala tersebut, inilah situasi yang ambo nampak itu hari
    syabas ji inspektor shahab kelantan, viva kelantan,gomo kelate gomo,kelantan uno de malaysie,ahlan wasallan kelantan,sawadikap khon kelantan sabai di kap!!!!

    BalasPadam
  7. kelantan hebat jak dulu lagi, kini dan selamanya,ambo bangga jadi ore kelantan,kalu gi di semua negaro asian ore respect ko set2 kito dio ore kato kelate biso main bola berbanding ngan pok2 malaysia, kelate biso bak2 agamo, kelate biso bak2 jago bahaso ibundo nyo...kalu hantu wah(hang tuah) idup mesti dio banggo tengok ore melayu kelate, ado jati diri

    BalasPadam
  8. aku tok sir jadi ore malysia, aku nok jadi ore kelate hidop mati hidop mati pun...malaysia kuat wat ngarut marut,politikus tikus-tikus mundok lebih ramai dari manusia bijok panda,aku kecewa sbb apa yang aku nok hak aku di malaysia diabaikan oleh ore2 malysia,kecek jah panda

    BalasPadam
  9. singapore kuat rasuah bola,bola sepak singapura kuat rasuah,rasuah kuat kat bola sepak singapura,halau dia dari malaya,malaya halau dia,dia di halau dari tanah malaya,

    BalasPadam
  10. Klantan is biso.....FAM hok bangsat...

    BalasPadam
  11. Kawe anok kelate

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.