Kenapa Amir Maharaja Lawak Masih Tidak Disingkirkan Oleh Pihak Astro


Eden lihat ramai benar yang tek puas hati dongan si amir maharajalawak ni,cubo la mengkome-mengkome sekalian pikir secaro warez (waras) dan positifnyo.Kenapo pihak astro masih laie duk simpan si budak kementot amir ni haa..tengok ese dah ber'kecek' dalam bahaso nogori ni haa..ni penangan si nabil al-bruno mars la ni.

Kawe meme dok puah ati jugok, duk baco kat blog-blog pahtu dale youtube atapun (ataupun) di mano-mano upload video service hok kato ore kelate ni supo amir, duk pakak undi amir supayo tok tersingkir.Hok ni hok kawe panah pedal (metafora marah) ni, amir tu amir la bakpo duk kait nga ore kelate pulok.Meme (memang) dio tok best sekaro (sikit pun) pun.Kawe malu ngelih (lihat) duk nopat-nopat (lompat) supo kero.Maah ter cankap bahansa ibunda pattani.

 Amir Maharajalawak: Makhluk ni pun sekor, jenih tok berjenih..

Berbalik kepada tajuk kita, cuba fikir secara positif dan versi kromosom cukup 23 bukan kurang satu kromosom iaitu versi sindrome down.Ada bagusnya si amir maharajalawak ni dikekalkan.Kenapa?



1. Masa si amir ni keluar a.k.a buat persembahan ni la masa korang nak pergi buat macam-macam nak gi tengkucil ke, nak pergi amik cikedis ke sebab memang dah sah tak best.Jangan ado pulak yang kono batu karang haaa..

2.Bagi yang tiada pakej astro mustika yang tak leh tengok dekat astro warna a.k.a yang tengok di youtube masa ni la boleh open in new tab video seterusnya.Kenapa? buffering memang lama sebab kita bukan duduk di korea selatan tapi di malaysia.

3.Ketika ini la nak jimatkan bil elektrik, orang kita jenis yang ada astro ni tak pernah tutup tv pun ada apa lagi decoder.Apa kata support earth hour masa ni.

4.Boleh ke dunia realiti sebentar.Dah lama sangat duk ngadap dunia hiburan yang belum solat tu leh la pergi menunaikan tanggungjawab don;t worry ada 5 minit lebih tu belum masuk iklan lagi.

5.Ni paling penting boleh kenal keperibadian seseorang, yang mana jenis suka mengutuk,memaki hamun dan jenis bukan penyabar.Semua benda akan keluar.

6.Korang semua ni bab-bab free no satu, nak cepat pulak tu.Ni la masanya para uploader nak upload kat youtube atau mana-mana.Dalam 10 minit tu sempat la upload dalam 2 video ke, paham-paham sendiri la upload rate negara kita. 


Cuba praktikkan perkara di atas pada jumaat nanti mungkin ia dapat mengurangkan dosa anda yang memang sudah banyak tak terhingga sehingga menjilat jari tu.

anda fikir anda tahu Kenapa Amir Maharajalawak Masih Tidak Disingkirkan Oleh Pihak Astro? anda fikir sekali lagi...

asssalamualaikum...

16 ada idea nak komen:

saya_arief berkata... Reply To This Comment

kalau mase raja lawak dulu, leh la dye survive.
tapi kali ni, xleh tahan lame ni.
sori pade fans amir.

kyo_9 berkata... Reply To This Comment

loh.. masih blom disingkirkan lagi ke? ish3, sian tgk dia atas pentas tuh...

!! Kodet !! berkata... Reply To This Comment

erk , dia ada fans ke?

BeaN MorENo berkata... Reply To This Comment

actually bukan marah tau cuma tak nak dia memperbodohkan diri dia je

Hasrol Nizam berkata... Reply To This Comment

tiba2 aku rasa macma nak setuju denga ayat beanmoreno.haha.. kesian tengok dia macam tu..

Orang Kampung berkata... Reply To This Comment

haha.. aku pun kesian tgok dia..
awat la ada lgi org undi dia.. huhu..

APi berkata... Reply To This Comment

video dia la yang aku tak tengok kat youtube tu..
tak tahu la..

Wafiy Suzly berkata... Reply To This Comment

kesian die ek, org kutuk2, keluar je lah amir..

LollyHatesMe™ berkata... Reply To This Comment

gua bukan kata gua tak suka korang kutuk dia hahaha..memang dia patut di kutuk pun

tp jgn sebab dia pengkritik2 sekalian bandingkan dengan kelantanese yg lain..sumpah org kelate lg lawak dari dia haha..dia kelate murtad ni

cuma bg elakkan duk maki hamun orang ada baiknya gunakan point2 di atas sebagai pencegahhan..

gadisBunga berkata... Reply To This Comment

orang yang sopan santun ayu berbudi bahasa pun boleh terkeluar ayat maki kalau tgk amir punye lawak yang tak lawak tu~

Jue berkata... Reply To This Comment

astro saje simpan Amir ni kot.. tolong la si Amir ni.. huhu

Sulaiman Akhlaken berkata... Reply To This Comment

Teruskan mengundi. Undilah Amir demi perpaduan.

Sila sebarkan mesej ini kepada 10 lagi rakan anda. Semoga anda beroleh keberkatan.


lol

imran berkata... Reply To This Comment

amir oh amir....sian gak tengok amir nie masa tengah wat lawak... nak gelak ker tak nak gelak...
aper3 pun
keep it up amer.....

ada hikmat nya kut amir nie duk lama2 dlm maharajalawak...

cT cOmey berkata... Reply To This Comment

saya suke kot tgk maharaja lawak.. tp zizan la.. nabil pon okla.. ngeh3.. ^_^

nabila saat berkata... Reply To This Comment

ntah..mmg xsuka dia...huhu

Nik Zulkhairi berkata... Reply To This Comment

selain dari amir, gua jugak berharap maharaja gelang magnet ac mizal disingkirkan.

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...