Arsenal Nike Home and Away 2011/12 New Kit (Leaked)

Tahun 2011 merupakan ulangtahun ke jubli emas jubli emas jubli perak.Oke, aku sendiri dah pening sebenarnya yang ke 125th penubuhannya (founded).Lebih kurang 100 tahun sebelum penulis keluar kuwek kuwek ke dunia.

Jika jersi season 2010/11 arsenal menggunakan tema retro 70-an kali ini nike dengan bangganya mempersembahkan arsenal 2011/12 new home kit versi ketika arsenal fc bergelar woolwich arsenal iaitu sekitar 1893.Tiada beza dengan jersi sekarang kecuali terdapat 'wreath' yang ada padi tepi-tepi tu.Oke,ape orang malaysia panggil jap nak google translate; 'lingkaran' katanya.


arsenal home 2011/12 new kit




Jangan celik luas-luas ni versi close-up punya

Oleh kerana ini hanya rumor atau wiki wiki wiki leaked sahaja maka sebagai bukti pembelian eh bukti yang makhluk jersi ni mungkin wujud ini beberapa gamba yang terpilih.

cop mohor jersey nike dan code sekali


ketika zaman aku jual jersi rantau panjang dulu ni la aku tengok 'made in morocco'

Away kit 2011/12: Arshavin suka la sebab macam Russia haha



Gambar ini semua belum disalahkan lagi meskipun aku dah banyak kali bertanya pada @persie_official di twitter dia berkata
@

Just seen the new arsenal kit for next season! Very nice! Number 10 still available in shops ☺


... di twitter.Maknanya dah di'released'kan tapi belum dipertontonkan umum.

Bagi aku kalau tiada jersi baru pun tidak apa janji piala menang ni dah trophyless enam tahun sudah, kalau aku ada anak dah aku hantar pergi tadika sudah.Kalau berbogel tanpa jersi pun oke janji menang piala.Baru la boleh tengok 'gajah' kejar bola haha aku dah tak boleh bayang kalau al'mengelamu'nia (almunia) berbogel baru tak bolos.

anda fikir anda tahu Arsenal Nike Home 2011/12 New Kit (Leaked)? anda fikir sekali lagi..

assalamualaikum...


5 ada idea nak komen:

saya_arief berkata... Reply To This Comment

aku pun beli kat rantau panjang je dulu.
xde nye nk amik yang ori.
huhu

Jue berkata... Reply To This Comment

ala... tak dapat jadik 1st.. adess

Jersi tu tak salah, yang salah ialah tanggapan bahawa jersi tu salah..

ok senanye akak tak tau nak komen ape.. haha

APi berkata... Reply To This Comment

baju baru bang ye..

~ NANA ~ berkata... Reply To This Comment

perghhh remy la sgt kan??? hahahaha

weh lu pe cite skrg

Cesc Faisal berkata... Reply To This Comment

korang klu nk rase pkai jersey ori yg same mcm kt AL ihksan or butik2 nike.. korang beli and cari kt ebay.com.. yg US punyer ebay.. ade byk korang ley cari. aku selalu beli kt situ.. murah beb.. siap pos ke malaysia just RM58. puas hati. kualiti same mcm kt butik2 nike n al ihsan.. ^_^

Catat Ulasan

I'm only responsible for what I post NOT for what you understand

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...